News Release

Η QuintilesIMS μετονομάζεται σε IQVIA


DANBURY, Conn. & RESEARCH TRIANGLE PARK, N.C. – 6 Νοεμβρίου, 2017 – Η QuintilesIMS (NYSE: Q) ανακοίνωσε σήμερα ότι αλλάζει το όνομά της σε IQVIA, μια εταιρεία αφοσιωμένη στη χρήση στατιστικών και επιστημονικών στοιχείων για να βοηθάει τους παράγοντες των υπηρεσιών υγείας να βρίσκουν καλύτερες λύσεις για τους ασθενείς. Η ημερομηνία αλλαγής του ονόματος είναι η 6η Νοεμβρίου 2017.

Οι λύσεις των πελατών της IQVIA τροφοδοτούνται από το IQVIA CORETM. Το CORE δίνει τη δυνατότητα στην IQVIA να παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για τους πελάτες, αξιοποιώντας τη μεγαλύτερη βάση πληροφοριών για την υγεία στον κόσμο, προηγμένες αναλύσεις, κορυφαίες τεχνολογίες και εξειδικευμένη γνώση στον τομέα των ασθενειών, των γεωγραφικών περιοχών και των επιστημονικών μεθόδων. Ενεργοποιεί την προσέγγιση της εταιρείας στην επιστήμη των ανθρώπινων δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτερης, πιο προβλέψιμης κλινικής ανάπτυξης, των καινοτόμων προσεγγίσεων για την παραγωγή real world evidence, της μηχανικής μάθησης (machine learning) για τη βελτίωση της φροντίδας του ασθενούς και των στρατηγικών για στοχευμένες εμπορικές συμφωνίες. Η ολοκληρωμένη ενσωμάτωση αυτών των στοιχείων, από τη δραστική ουσία έως το λανσάρισμά της, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να πετυχαίνουν βελτιωμένη αξία, πρόσβαση και αποτελέσματα υγείας σε όλο τον κόσμο.

«Σήμερα είναι μια καθοριστική στιγμή για τον οργανισμό μας καθώς εισάγουμε ένα νέο όνομα που ευθυγραμμίζεται με το όραμά μας να βοηθήσουμε τους ενδιαφερόμενους να προωθήσουν την ιατροφαρμακευτική φροντίδα", δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της IQVIA Ari Bousbib. "Οι πελάτες μας έχουν συμβάλει στην προσπάθειά μας να γίνουμε IQVIA. Η IMS Health και η Quintiles συνενώθηκαν επειδή οι ίδιοι οι πελάτες ζητούσαν καλύτερους και ταχύτερους τρόπους να φέρουν καινοτομίες στους ασθενείς και να αποτυπώνουν τις βελτιώσεις που εδώ και χρόνια επιδιώκει η βιομηχανία. Από τη συγχώνευση, έχουμε εργαστεί για να ενσωματώσουμε τις δυνατότητές μας σε προηγμένες αναλύσεις, κορυφαίες τεχνολογίες και εξειδικευμένη θεραπευτική γνώση σε ισχυρές, διαφοροποιημένες υπηρεσίες. Το όραμά μας είναι να ξεπεράσουμε την αναπόφευκτη πρόοδο της αλλαγής στις επιστήμες ζωής και να επιταχύνουμε την ικανότητά μας να ενδυναμώσουμε τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στον τομέα των υπηρεσιών υγείας για να ανταποκριθούν στο μέλλον.»

Η συνεχιζόμενη δέσμευση της IQVIA για τα μέτρα ασφάλειας δεδομένων και προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεκαετίες βαθιάς, πρακτικής εμπειρίας αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες της παγκόσμιας ηγεσίας μας. Ως εταιρεία, θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με μια ευρεία ποικιλία πρακτικών διακυβέρνησης και διοικητικών, τεχνικών και φυσικών διασφαλίσεων και ελέγχων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές προστασίας δεδομένων, αξιόπιστους συνεργάτες και εμπειρογνώμονες σε θέματα προσωπικών δεδομένων σε ολόκληρο τον κόσμο, για να διασφαλίσουμε πως είμαστε επιμελείς στην προστασίας της ιδιωτικότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για την IQVIA μπορείτε να βρείτε στη σελίδα www.IQVIA.com.

Σχετικά με την IQVIA

Η IQVIA (NYSE: Q) είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος πληροφοριών, καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων και συμβουλευτικών υπηρεσιών έρευνας που εστιάζεται στη χρήση δεδομένων και επιστήμης για να βοηθήσει τους πελάτες στις υπηρεσίες υγείας να βρουν καλύτερες λύσεις για τους ασθενείς τους. Δημιούργημα της συγχώνευσης της IMS Health και της Quintiles, η IQVIA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων που αξιοποιούν την πρόοδο των πληροφοριών, της τεχνολογίας, της ανάλυσης και της ανθρώπινης ευρηματικότητας για να προωθήσουν την εξέλιξη στον τομέα των υπηρεσιών υγείας. Η IQVIA δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να επανεξετάσουν τις προσεγγίσεις της κλινικής ανάπτυξης και της προώθησης στην αγορά, να καινοτομήσουν με ασφάλεια και να επιταχύνουν τη δημιουργία ουσιαστικών αποτελεσμάτων στις υπηρεσίες υγείας. Η IQVIA απασχολεί περίπου 55.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 100 χώρες, οι οποίοι δεσμεύονται να κάνουν πραγματικότητα τις δυνατότητες της επιστήμης των ανθρώπινων δεδομένων. Η προσέγγιση της IQVIA στην επιστήμη των ανθρώπινων δεδομένων τροφοδοτείται από το IQVIA CORETM, οδηγώντας μοναδικές εφαρμόσιμες ιδέες να διασταυρωθούν με τα μεγάλα δεδομένα, την προηγμένη τεχνολογία, τις αναλύσεις και τις εκτεταμένες γνώσεις στη βιομηχανία.

Η IQVIA είναι παγκόσμιος ηγέτης στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των ασθενών. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μια μεγάλη ποικιλία τεχνολογιών και εξασφαλίσεων για την προστασία της ιδιωτικότητας, παράλληλα με τη δημιουργία και την ανάλυση των πληροφοριών που βοηθούν τους πελάτες τους να προωθήσουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών ανθρώπινης υγείας. Οι ιδέες και οι δυνατότητες υλοποίησης της IQVIA βοηθούν τις εταιρίες βιοτεχνολογίας, ιατρικών συσκευών και τις φαρμακευτικές, τους ιατρικούς ερευνητές, τις κρατικές υπηρεσίες, τα ασφαλιστικά ταμεία και άλλους ενδιαφερόμενους των υπηρεσιών υγείας να εμβαθύνουν στην κατανόηση των ασθενειών, της ανθρώπινης συμπεριφοράς και των επιστημονικών εξελίξεων στην προσπάθεια να προοδεύσουν στην εύρεση θεραπειών. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.IQVIA.com.